05 Oct 2017

​AquafilCRO je potpisnik Povelje o raznolikosti Hrvatska

U organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HRPSOR) u Zagrebu je 04.listopada 2017. održano svečano inicijalno potpisivanje Povelje o raznolikosti Hrvatska.

Povelja o raznolikosti je dokument koji potpisuju poslovne i druge organizacije čime se obvezuju na provođenje politike raznolikosti i nediskriminacije u svojim radnim sredinama i poslovnom okruženju. Od organizacija koje su usvojile Povelju očekuje se da donesu politiku o poštivanju raznolikosti, provode i promiču načela raznolikosti te da izvještavaju o svojim aktivnostima u ovom području.

Potpisnici Povelje su neka od najjačih hrvatskih poduzeća i organizacija među kojima su AD Plastik, AquafilCRO, Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Coca Cola HBC Hrvatska, DNV GL, Dvokut Ecro, Ericsson Nikola Tesla, Hartmann Hrvatska, Hauska i Partner, HEP, Holcim Hrvatska, Hrvatski Telekom, Hrvatska udruga poslodavaca, IKEA, Ilirija Biograd, INA, Končar institut za elektrotehniku, Messer Croatia Plin, Oriflame Kozmetika Croatia, OTP banka Hrvatska, Podravka, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Privredna banka Zagreb, PwC, Regeneracija, Schneider Electric, Securitas, Splitska banka, Tele 2, Valamar Riviera, Vetropack Straža i Ured pučke pravobraniteljice.

Za AquafilCRO potpisao je član uprave dr.sc. Saša Muminović

detaljnije:
http://hrpsor.hr/svecano-potpisana-povelja-o-raznolikosti-2-728.html

https://lider.media/aktualno/biznis-i-politika/hrvatska/u-zagrebu-je-svecano-potpisana-povelja-o-raznolikosti-hrvatska/

http://www.dop.hr/

Fotografije: Dražen Lapić