30 Nov 2018

AquafilCRO d.o.o. je primio Zlatnu kunu za najuspješnije veliko trgovačko društvo

U petak, 30. studenog 2018. godine, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina svečanom je sjednicom obilježila svoj Dan, a ujedno i 25. obljetnicu rada. Tom prilikom održana je dodjela godišnjih priznanja i nagrada. AquafilCRO d.o.o. je dobitnik plakete Zlatna kuna za najuspješnije veliko trgovačko društvo u Krapinsko-zagorskoj županiji u 2017. godini.

Plaketu Zlatna kuna u kategoriji srednjih trgovačkih društava dobila je tvrtka VALOVITI PAPIR – DUNAPACK d.o.o., a u kategoriji malih trgovačkih društava tvrtka DUNDO -PROMET d.o.o. Plaketu Kristalna Kuna, koja se dodjeljuje tvrtkama koja su osvojile plaketu „Zlatna kuna“ tri uzastopne godine, ove je godine pripala tvrtki ZMH HORVAT d.o.o.

„U ovih 16 godina imali smo dosta uspona i padova, kao i jedan veliki požar, no preživjeli smo. Ovo je priznanje za naših gotovo 300 zaposlenika, od kojih je većina s nama 10, pa i 15 godina. Ove godine u ovoj je kategoriji bila velika konkurencija za plaketu, no ne osjećamo se najboljima, već jednakima među prijateljima.“ komentirao je član Uprave AquafilCRO-a Saša Muminović.